Aug 9, 2010

Ogos bulan yang penuh dengan rahmat.

Kita sudah sedia maklum pada 11 Ogos 2010 adalah hari pertama puasa.Dan bukan setakat tu je.Hari Rabu adalah hari ika menyambut hari lahir ika yang ke-15.Ya ya saya tahu saya dah tua.Saya sedar!Hahaha.Hadiah please?*buat muka nak makan kasut untuk buka puasa!Ngeeh.

Hari isnin minggu depan pula ika ade exam trial PMR.Ika berharap sangat ika dapat 9A.Dan harapan itu begitu tinggi kerana orang ini asyik asyik cakap taknak online tapi last last tercongok jugak depan komputer. Ish..ish..Apa nak jadi?Hahaha.

Btw ika dah ngantuk tapi ika nak ambik kesempatan nak ucap selamat menyambut Ramadhan & selamat hari lahir kepada semua yang menyambut hari lahirnya pada bulan ogos especially ayah ika,Bestfren ika,Syahirah.Hanis.dan Nazatul.
*agak-agak ucapan ni macam ucapan Ahli Parlimen  tak?Hahaha.Astaga astaga.

0 sayang budak sekolah ni: