Aug 5, 2010

DIARY GIVEAWAY


Diary giveaway ni dianjurkan oleh seorang blogger yang sudah bergelar ibu iaitu Aty Adnan.Ika berminat sangat berminat nak join sebab taula kan ika suka free gift ni.Dan sangat menarik contest ni berakhir 12 Ogos,hari jadi ika 11 Ogos.So kalau ika menang kira hadiah harijadi la tu kan kan?

1. jd follower A Gritos de Esperanza
( x follow pon x pe but if follow, credit lebih utk korang! maknanya kena follow la kan?)
sape-sape pun bole join!
2. copy paste banner giveaway kat side bar & jgn lupa link skali ok!
3. korang kena wat satu entry pasal kenapa korang perlukan sebuah diary
(suka hati korang nk tulis apa asalkan ada perkataan diary)
4. jgn lupa comment kt sini  supaya aty bole terjah balik baca entry!
Boleh la nk tag sape-sape yg berkenan di hati korang!
5. Tarikh tutup giveaway ni , pada 12 Ogos 2010
Pemenang dipilih b'dasarkan entry yg menarik hati aty &
 akan diumumkan secepat mungkin selepas 12 Ogos!

Kat atas ni adelah syarat-syaratnye.Dan diari tu sangat comel.


 Lawa kan?Cun kan?Pink kan?Haha..

Nak tau kenapa ika perlukan DIARI ni?Sebab boleh ika bergosip kat diari ni.Bolehlah ika cerita pasal mak Eton jiran sebelah a.k.a Mak cik IB (Internet bergerak) pasal die yang suka sangat menceritakan apa yang jiran lain beli tanpa perlu ika layari apajiranakubeli.com.Hahaha.(wah sungguh propa)

Selain itu,ika boleh catatkan apa yang ika buat setiap hari contoh macam:

Hari ini Ika sedih sebab kat sekolah tadi dorang kerumun ika sebab ika comel sangat.Dorang cubit pipi ika sampai merah.Ish ish..

Ni contoh je.CONTOH!haha.Takkan lah orang cakap comel boleh sedih lak kan.Tapi ika memang comel pun SANGAT!Haha.Alah takmo lah jelesss!hahahaha.Gurauan semata-mata.Selain tu,boleh cakap pasal lelaki yang kita suka.Contoh:

Hari ni kan..kan..Ika nampak ade lelaki BAEKK PUNYAA lalu depan Ika.Siap dia kelip-kelip mata lagi.Die kelip-kelip banyak kali.Ika tanya kawan Ika apa masalah dia.Rupa-rupanya dia ade sawan MATA!ish..ish..

Sekali lagi ni CONTOH!CONTOH.Takmo takmo tak baek salah sangka.Takmo!Haha.Ika pun sebenarnya pelik ada ke sawan mata???Hahaha.

So inilah sebab ika perlukan DIARI.Walaupun tak klakar sampai terguling-guling gelak hingga boleh buat filem hollywood yang berguling-guling kat rumput sambil nyanyi POLIS TEMBAK TARAK KENA POLIS TEMBAK TARAK KENA tapi ok la kan?Hahaha.

Selain diari ada lagi hadiah misteri yang lain.Pemurah betul ye?hehe.

No comments: