Sep 19, 2010

Sedih wei!Sedih...

Sedih kenapa?Sedih sebab besok dah nak sekolah.Sedih wei! Sedih!Sob..sob..Rasa macam sekejap je cuti.Aku dah la tak siap keje skola lagi.Tu lah kau Pika,time cuti tak hengatt.Raya sakan sangat!Dah la lagi dua minggu nak PMR!Aku repeat lagi,PMR!Satu haram pun aku tak study.Tapi Insya-Allah aku tak akan putus asa.Think positive bebeyh!T_T.

Aku setuju dengan kawan aku Alyaa.Kusut kepala.Haha.Mcam mana beb?Lu dah belajar?(eh boleh lak tanye soalan kat sini)So mungkin ini entry yang terakhir.Insya-Allah lepas da habis PMR,Ika calling korang!Ok?


Selamat Hari Raya Dan Selamat Habis Cuti! Tee Hee!