Sep 27, 2010

"GUA TAHU ITU SIAPA" CONTEST



Disebabkan aku selalu cakap dengan si pembikin contest ni lu gua kan,so hari ni aku akan bahasakan diriku gua bukan gua.my tapi gua.!faham?

Gua ringkaskan je sebab gua nak cepat tapi gua buat research jugak tau.gua usha2 fb die ngan blog die nak cari jawapan.Dan aku terjumpa ini!!!!!

saje je gua blur.baru nampak macam sulit sikit!haha

Gua tak tau la jawapan gua betul la.tapi gua agak la..

Tu sepupu Hamzah tengah online sambil makan kuih raya.T_T

Hamzah!gua tak tau la betul tak jawapan gua.Harap2 betul la.Gua sanggup langgar pantang nak update blog semata-mata nak masuk contest LU.hargai gua!hahaha

2 sayang budak sekolah ni:

hamzah ian

keh keh keh.. noted.. anda adalah salah seorang peserta... tenkiu sebab join...

nantikan jawapan dia okeh??? hoho

ko cun la weh.. argh..

syafiqah ezam shah

baru tau ke?haha