Sep 9, 2010

Selamat Hari Raya 2010.

Semalam Pakcik yang kat TV tu dah umumkan raya.Comel kan Pakcik tu?Haha.Memang time pengumuman raya ni lah semua menghadap Tv fokus sefokus-fokusnya tengok pakcik yang comel tu umumkan raya.T___T

Kan dah cakap comel kan?comel kan?Kalau korang tak rasa die comel angguk jugak!T_T


Tapi raya tahun ni balik kampung raya kedua.Kureng besh la.Tak rasa sangat kemeriahan tu.Sob Sob.Baju kurung Ika tahun ni Oren.Suka sangat baju kurung tu.;)Tahun sebelum ni kalau raya mesti berebut-rebut ngan kawan nak bagi kad raya,tapi tahun ni tak menyempat sebab tahun ni kan PMR?Aiyoo sebut pasal PMR,mesti habis je cuti semua menghabiskan masa dengan buku.Berdatinglah nampaknya dengan buku.Dua minggu lepas cuti PMR.Haiyaa.Tak tahu lah macam mana ngan Pmr.Ika target 6A ke atas la.Kalau boleh 9A terus.Langsam!=)



Orang buat kad raya Ika pun nak buat.Dan tak lupa Ika dapat tag raya dari kawan Ika.Alyaa.Jap eh jap eh.

=
=
=
=
=
=
=
Truskan usaha anda
=
=
=
=
=
=
=
Jangan berhenti berharap
=
=
=
=
=
TADAA!


Ada soalan cepumas jugak tau=)

1. Orang yang paling dicintai-mencintai-tercinta dalam hidup?

Diri sendiri,Mama papa,Famili Dan Allah serta Rasullullah

2. Siapa orang yang paling kamu inginkan ketika anda kesunyian?

Kawan baik & Mama!Uwaaaa;( Haha

3. Paling rapat dgn siapa dalam famili-kawan-teman istimewa? Kenapa?

Famili.

4. Kenapa pilih dia jadi teman hidup walaupun bukan dijangka untuk sehidup semati?

Seriously no komen;)


5. Dalam banyak banyak lagu yang korang dgr, mana yang selalu mengingatkan dia?

Ayat-ayat cinta:)

6. Inbox message yang ada dekat phone, majority siapa?

Rahsia;)

7. Nak ucapkan 'Selamat Hari Raya' yang paling romantissss gila dekat siapa?

Dekat awak lah?Boleh kan?

8. Tag 3++ blogger yang korang rasa hebatt-gila-lahh

Semua Hebat macam Ultraman Kosmos.!Abugik!??


Ok dah jawab da soalan mauttt die ni walaupun takde kene mengena pun.Haha.Sebelum mengakhiri segmen Raya Bersama Syafiqahh *dalam suara menggedik,Ika nak ucapkan selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin Rohani Jasmani semuanye eh???T_T


0 sayang budak sekolah ni: