Jan 25, 2011

Akademi Fantasia 9 ,AF terakhir?Betul ke?Kalau betul,korang yang berbakat tu pergilah ujibakat.Cepat jgn nanti korang terlepas.

Holaaa~~
Dengar khabornya AF9 ialah AF yang terakhir.Aku yang mendengornya excited la pulak kan?Tapi tak cukup umur.Kihkihkih.Uishh berangan lebih.Silap-silap pergi ujibakat baru langkah kaki nak masuk biik ujibakat tu dah kena halau.Amboii teruk bebenor.Takdelah,nak rasa juga kan macam mana rasanya di ujibakatkan oleh artis-artis yang berpengalaman yaww gituwww!

Yang korang,korang,korang dan korang ni*ambik seorang satu korang ,yang rasa ada bakat tu pergilah.Nanti menyesal kang terlepas peluang macam mana rasanya diujikaji diujibakatkan.Ye dak?

Antara lagu-lagu wajib untuk perempuan:


NoLaguPenyanyi
1Ku Ada KamuAdira
2NobodyWondergirls
3Realiti DewiAlyah
4Tolong Ingatkan AkuAna Rafali
5JahatStacy
6Hati yang Kau SakitiRossa
7MatahariAgnes Monica
8Pelamin Anganku MusnahAzie
9Bila CintaGio & Felly
10Bertamu Di KalbuJaclyn Victor
11HeloBeyonce
12Sejak Ku Bertemu PadamuSanisah Huri
13GilaMila
14Puisi CintaElla
15RelaTila
16Aku Tak Percaya CintaLiyana Jasmay
17Cinta SempurnaYuna
18Tari Tualang TigaSaloma
19Cinta IniDato' Siti Nurhaliza
20Ku Bukan AkuTilu


Lagu wajib untuk lelaki:


LELAKI

NoLaguPenyanyi
1Selamat MalamFaizal Tahir
2Kebahagiaan Dalam PerpisahanShahir
3Drama KingMuh
4ExtravaganzaBunkface
5BillionaireTravis McCoy
6Bukan Cinta BiasaAfgan
7Ketulusan HatiAnuar Zain
8Bila CintaGio & Felly
9Noktah CintaHafiz
10Yang PernahEstranged
11Dan Bila EsokSofaz
12Akulah Kekasih MuAxl's
13Tinggal KenanganSalem
14Tak Mungkin BerpalingZamani
15PelitaApi
16Susun Silang KataAizat
17Inilah CintaAkim
18Sorry SorrySuper Junior
19BabyJustin Bieber
20YankWali Band
Dan sumpah semua lagu best best.Rugi la korang tak pergi ujibakat.Apa yang istimewanya kali ni,korang boleh ujibakat melalui ONLINE.Hebat kan?Korang yang rasa malu-malu tu nak pergi ujibakat depan juri atau takda masa nak pergi ujibakat,korang just hantarkan je video korang kat  website ni>>>www.akademifantasia.com.my

Senang dan mudah.Tapi kalau yang nak ujibakat secara depan-depan,face-to-face.Tempat ujibakat dia kat sini:

Hotel Promenade, Kota Kinabalu, Sabah pada 28, 29 dan 30 Januari 2011.

Stadium Nasional, Bukit Jalil pada 11, 12 dan 13 Februari 2011.

Untuk yang berumur 18-45 tahun pada 10 Januari je tau.Yang rasa bawah umur macam aku ni takyah berangan-rangan.Pelamin angan ku musnah*tetiba.Dan mungkin pengacara AF9 ni adalah Aznil Nawawi.Tapi tak pasti lagi la.Mesti bestkan kalau Paknil jadi pengacara?Btw hope sape yang pergi ujibakat berjaya!

P/S:Tak sangka masuk kelas Sains TULEN ni menyiksa jiwa batin kan?Gila kelam kabut kat sekolah tadi.Tengah lapar ni.Tak sabar tunggu buka puasa.Tengah puasa ganti.Hehe.ADIOSA~~


Fokus pada buku!Physics dooo~~Haha



0 sayang budak sekolah ni: