Jan 3, 2011

Kimia,Biology,Physics,Addmath.Woooo.

Finally dapat la jugak masuk kelas science tapi sekarang hambek kau kena belajar Biology Kimia physics addmath bagai tu laa nak sangat masuk kelas science sapa suruhh ohh dah dah jangan banyak cakap syukur sikit dah dapat masuk kelas science tu okey.Amin.

Ada orang kata kalau dah masuk kelas pandai ni susah sebab kena jadi budak nerd kena bawa banyak buku tebal-tebal tak hengat mukasurat lebih dari 100 helai.Hehh tak payah la susah susah orang kalau nak pandai study smart not study hard ye dak?

Cikgu pula garang-garang.OMG lepas ni jaranglah mengonline kena siapkan kerja sekolah kalau tak kena rotan kat montot nanti nak ke?Hari ni baru first day tapi agama dah belajar dah.So i have to do my homework now sebab nanti kalau tertangguh aku takkan buat kerja sekolah aku dan bersyukur gila tak masuk kelas science 1 sebab banyak persaingan then baru hari pertama dah ada kerja ngumah bio ngan addmath..Fuhhh.

Oh oh ada satu lagi benda yang nak cakap.Tadi kan titeww pergi sekolah lambat kah kah kah.Weh baru hari pertama sekolah dah lambat lepas tu kena tulis nama tapi kan titeww tulis nama pendek je tak tulis tingkatan pon.Agak-agaknya cikgu boleh cam nama titeww ke?


Ni gambar lama bukan gambar tadi.Ngeh ngeh.

P/S:Entry kali ni macam nak kena cepuk dengan cikgu BM sebab tah mana melayang titik koma semua lepas tu orang nak baca pun kena tarik nafas panjang2 dulu.Kih kih kih

5 sayang budak sekolah ni:

Imzainieyzulkipli

kadang2 ada segelintir bdk2 masuk kelas sains sbb title "bdk kelas pndi"
tp bila dah nak ambil spm...ada yg mula rasa menyesal sbb kebanyakkan subjek sains mmg susah!! senang jek nak tahu kita sesuai ke tak masuk kelas...nilai diri sendiri adakah kita jenis yang cepat berfikir ttg setiap perkara...sains memerlukan tahap pemikiran kritis.....tp kalau tak cuba kita x tahu kn..so gud luck adik!! belajar rajin2 ok.

platipus

selamat bersains!..
kimia best!
fizik lagi best!

cik lya

alamak.budak sains laaa..hihih

Phat Lee

tak suka bio.hehe

Encik Tikus

senang jea kot, keh keh