Jan 2, 2011

Besok dah nak sekolah dah wey!Arghhhh...

.
Badan aku sakit,Lenguh gila tahap gaban.Ye la gosok baju aku,adik aku.Besok pergi sekolah aku bawa diri je sebab buku satu pun aku tak beli lagi.Yeayyy!Bagus betul.Beri tepukan untuk Syafiqah.Aku sampai sekarang still tak tahu masuk kelas apa.Hope sangat dapat masuk kelas Science.Tapi satu yang membuatkan aku rasa nak maki,,,Kelas science pada tahun ni cuma ada 2 je????Kelas sc1 ngan sc2.Klas perdagangan pulak pengetua buat sampai 6 kelas.Okehh.WT?Tolonglah.Dah la susah kemain nak masuk kelas science.Lepas tu ramai pulak tu yang dapat 8A,7A.Tapi kelas Science cuma 2.Apa kenanya pengetua?

Tu yang buat aku lagi tak bersemangat nak sekolah.Hope sangat dapat asrama weyyy.Tolonglah.Aku dah takda hati dah kat sekolah SMK PANDAN INDAH ni.Hishhhhh.

P/S:Dah la kebelakangan ni jarang2 update blog.Dah masuk sekolah ni lagilah jarang tu jadi kadang2.Btw selamat kembali ke sekolah!!Huwaaa;'(

.

2 comments:

nub said...

slamat skolah!! hehhe.spupu ceq ada soang skola kt stuh

syafiqah ezam shah said...

nub;
wah lelaki ke perempuan?tingkatan berapa?