Oct 25, 2010

Membaca amalan mulia dikala ponteng sekolah!

Macam sengall je kan tajuk post aku.Perghh lantak.Memang tu pun keje aku sekarang.Ponteng sekolah then baca novel sampai habis.Memang syok habis.Setakat ni duit raya aku hbs dek beli novel je.Gua tak kesah.Janji duit aku tak habis dengan beli benda yg tak sepatutnya.Dan aku akui aku mmg suka gila baca novel.Novel yg paling aku suka klu novel tu buat aku menitis air mata!Huahuahua.Memang best gila air mata mengalir,air hidung meleleh..ceitt!Pengotor.Dah lama aku tak pergi sekolah.Pergi sekolah pun nak buat apa?Nak menghadap muka pyscho kat sekolah tu?Benci aku!

Waa janji aku baca novel kan?dari aku pergi melepak ngan kwn!Buang masa!ceittt!Aku ckp je lebih padahal hati meronta nak keluar ngan kawan tgk wayang cerita CUTI CUTI CINTA.Siapa yg rela nak bawa aku pergi tgk wyg?Angkat kaki laju2!!T_T


Nah ngadap muka aku sampai muntah darah!Hhaha;)

2 comments:

Anna Boleyn said...

best kan baca novel feeling feeling macam kita watak utama dlm novel tu je. hehe :)

syafiqah ezam shah said...

@Anna Boleyn
haha.yup..rasa mcm kita nak berada kat situasi mcm tu.haha